Follow Us @ozgurkitaplar

Temmuz 20, 2016

Leo - Mia Sheridan // Kitap Yorumu

Kitap: Leo
Özgün Adı: Leo
Yazar: Mia Sheridan
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Çeviri: Hanife Albayrak
Türü: Yeni Yetişkin, Romantik
Sayfa Sayısı: 285
Goodreads Puanı: 4,08
Benim Puanım: 4/5

Başka Dilde Aşk'ın yazarı Mia Sheridan'dan
yepyeni bir aşk romanı...
                                                                                                  kayıp aşklara ve                                      yeni başlangıçlara...


 Evie ve Leo, koruyucu aileleri vasıtasıyla tanışmışlar ve sıkı bir dostluk kurmuşlardı. Büyüdükçe, aralarındaki bu dostluk yerini daha yoğun bir duyguya, yani aşka bırakmış ve on sekiz yaşına girdiklerinde birlikte bir hayat kurmaya yemin etmişlerdi.
Ergenlik çağındayken Leo birden evlat edinilip başka bir şehre taşınmış ancak Evie'ye bulduğu ilk fırsatta onunla iletişime geçeceğine dair söz vermişti. Ne var ki Evie ondan bir daha haber alamamıştı.
Sekiz yıl sonra Evie şansını döndürüp kendine bir hayat kurmuştu. Bir işi, arkadaşları vardı ve mutluydu. Ardından gizemli bir adam ortaya çıktı, onu Leo'nun gönderdiğini iddia ediyordu. Ve bu adamla aralarındaki elektrik inanılmazdı! Yine de, Evie bu ateşli yabancıya güvenebilir miydi? Ve bu yabancı, Leo'yla olan bağlantısı ve onun ortadan kayboluşu hakkında Evie'ye yalan söylüyor olabilir miydi?


Yorumum

Kitabı bitireli uzun zaman olsa da yorumum anca gelebildi :) Leo benim sevdiğim kitaplar arasına olduğunu söyleyebilirim :) Mia Sheridan'ın kalemine bayılıyorum. Başka Dilde Aşk kitabıyla zaten kalbimi fethetmişti ama Leo da çok güzeldi. Tabi ki Başka Dilde Aşk kitabı kadar iyi değildi ama zaten yazar Leo'yu Başka Dilde Aşk kitabından önce yazmış.

''Sana sonsuza kadarın sadece bir kelime,
sonsuz bir zaman dilimi ölçümü olmadığını,
kalbine sonsuza kadar değer vereceğim
bir yer olduğunu kanıtlayacağım.'' 

Kitap çok akıcı gerçekten Başka Dilde Aşk kitabı da çok akıcıydı ve bu süper bir şey. Kitaptaki her karakteri çok sevdim, aralarındaki ilişki çok güzeldi. kitabın konusu da güzel. Baya duygulu. Zaten yazarın kitaplarındaki o duyguyu güzel yansıtmasını, konuyu güzel ele almasını çok seviyorum ve bence başarılıda bu konuda.

Olaylar kolay tahmin edilebilirdi evet ama bence bu kitaptan bir şey kaybettirmedi. Okuru çok güzel bağladı kitaba. Kitapta geçmişe gidilip geliniyordu ve bu güzel ayarlanmıştı. Bazı şeyler dışında gayet güzel ve tatlı bir kitaptı. Biraz cinsellik vardı ve bazı yerlerde daha sonra olsaydı daha hoş olurdu ama olsundu. Keyif veren bir kitap ve okunması güzel oluyor. İnsanın kafasını rahatlatıyor ve bir yandan umarım benim de böyle tatlı bir aşkım olur dedirtiyor :D Kısacısı sevdiğim bir kitap oldu ama Başka Dilde Aşk kitabından sonra. O kitap başka :)

"Bütün dünya bir sirk gibi. Bazen neyi sergileyeceğini sen seçersin, bazen bu senin için seçilir. Arenayı kükreyip bağırarak, ateşten atlayacak kadar cesur olmadığımı düşünerek yeterince dolandım. Ama bütün zaman boyunca Evie sürekli orada sakince duruyordu.
"Ateşin yok olmasını sağlayamam," dermiş gibi duruyordu.
"Yanmayacağını garanti edemem. Ama bu halkayı senin için tutabilirim. Sabit ve güçlü bir şekilde durabilirim, çünkü sana inanıyorum. Çünkü sen benimsin."


Satın Almak İçin: D&R | Okuoku | Babil.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder